Sellőlány

Sellőlány

Lime Crime Cupid matt rúzs

2017. december 10. - adri.mermaid

1aaccbf1-efd5-4f59-8c60-c10df3e3e460.JPGKét árnyalatot rendeltem egyszerre a Lime Crimetól, ezt a világos, nude színt és egy sötét lilát, de mivel nem egyforma a kettő, így külön-külön írnék róluk beszámolókat. A Cupid számomra egy mindennapos árnyalat, kicsit más élőben a színe magamon, mint ahogy azt vártam, picit barackos, de szerencsére azért nem sárgás a bőrömhöz. Most már írhatom, hogy ez lett a második kedvenc rúzsom a hétköznapokra.

Textúra: Első használatnál nagyon zavart, hogy mennyire híg az állaga, így nehezebb vele szépen dolgozni, könnyen elkenődik, elfolyik. Pár próbálkozás után, ha kevés terméket veszek fel az applikátorral, akkor ez már nem olyan vészes, mert habár gyorsan szárad, arra pont van időnk, hogy a színt elegyengessünk az ajkunkon. Ami viszont tényleg negatívum, hogy eléggé szárít ez a formula. Ha hidratálom az ajkaim, akkor később kezd el repedezni a rúzs, de így is előfordul, hogy a nap végére csúnya lesz, nyilván ez attól is függ, hogy mennyi vizet sikerült meginnom aznap. A rúzsnak amúgy édeskés, süti illata van, amit imádok, de a viselése közben ezt nem érezni, így cseppet sem zavaró.

Pigmentáltság: Ezen a téren maximálisan meg vagyok vele elégedve, szuper pigmentáltak a Lime Crime rúzsok, elég belőle egy réteg és nagyon intenzív lesz a végeredmény, imádom.

d0d4f6f5-4590-4e1b-ad4c-74989413418f.JPG

Kontúrozás: Könnyű egyenes vonalakat húzni az applikátorral, nekem például ajakceruza sem kell hozzá, anélkül is körbe tudom vele rajzolni a számat, nagyobbra is akár.

Tartósság:  Egész nap fent marad, leginkább csak belülről kopik étkezések után. Azért nem annyira tartós, mint a Rimmel Provocalips, de azért megközelíti, és ez legalább cruelty free márka. Ami még nagy előny, hogy nem kenődik el zsebkendő vagy sál használata, viselése közben sem, szóval télre ez a rúzs nekem tökéletes.

f0a0ffc6-ed56-4daa-b4e8-69d6f76bb033.JPG

A felső teszt az már 5-10 perce száradt a karomon, mire húztam alá még egy csíkot, ezen is látszik, hogy tényleg milyen gyorsan mattra szárad. Emellett az is szembetűnő, hogy mennyire felveszi a bőr felületét, ez ugye csak azért rossz, mert egy idő után, ha nagyon kiszárad a szám, az sajnos szintén feltűnő és nem szép, de mivel szerencsére építhető a rúzs, így lehet ezt korrigálni.

Nektek esetleg van tapasztalatotok a Lime Crime matt rúzsaival? Ha igen, írjátok meg nekem!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyfromthesea.blog.hu/api/trackback/id/tr5713311639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása