Sellőlány

Sellőlány

Lovely K-Lips - Pink Poison

A legjobb drogériás folyékony rúzs

2018. április 02. - adri.mermaid

414021a7-910b-4635-b140-72664a1541b5.JPG

Egy kicsit megkésve készítek a Lovely folyékony matt rúzsairól bejegyzést, pedig az Instagram oldalamon már sokat dicsértem őket, és igazából sokan tudjátok, hogy ezek a kedvenceim, főleg a Pink Poison árnyalat. Ahogy a képen is látszik, a termék fele már hiányzik, talán ez lesz az első olyan rúzs, amit tényleg el fogok használni és utána újra megvásárolom, emiatt már izgatott vagyok, de tudom ez butaság.:)

Aki ismeri a Kylie Cosmetics ikonikus termékeit, az tudja, hogy ez egy ahhoz készült dupe, azaz másolat. Kylie termékekhez még nem volt szerencsém, de abban biztos vagyok, hogy túlságosan nem hasonlít a kettő egymásra. Több high end márkánál is tapasztaltam, hogy mennyire különleges formulával dolgoznak, olyan sok esetben a szín, mintha egy külön réteget képezne a számon, valószínűleg emiatt annyira tartósak, de pont ezért szárítanak is. Ezt a száraz, feszülő érzést a Lovelynál nem tapasztalom, de azért annyira tartósnak sem mondanám. Tehát, ha valaki azt várja tőle, hogy olyan legyen, mint mondjuk egy Kylie rúzs, az biztos csalódni fog.

5 ok, amiért szeretem

  • A K-Lips csomagok tartalmaznak egy szájceruzát és magát a folyékony rúzst, mindezt elég jutányos áron.
  • Az applikátorral könnyű egyenes vonalakat húzni, így a kontúrozás vele gyerekjáték, ha sietnem kell, akkor abszolút mellőzőm a ceruzát.
  • A textúrája szerintem szuper, inkább krémes állagú és a ceruza sem maszatolódik el, nem folyik szét órák múlva sem. Igazán kényelmes viselet, amolyan, mintha semmi sem lenne az ajkaimon és nem is szárítja azokat.
  • Szép egységesen kopik, így még a nap végén is fent marad egy természetes, nude árnyalat. Tehát nem kell aggódnunk amiatt, hogy elkentük, vagy foltokban hiányzik a szánkról a termék.
  • Ha kevés időnk van sminkelni, vagy tudjuk, hogy nem lesz időnk folyamatosan korrigálni a rúzst, betegek vagyunk, dehidratáltak, vagy csak randira készülünk, akkor ez egy tökéletes választás, pont a fentebb említett tulajdonságai miatt.

bd125ad7-e4ef-4c31-82a6-05913f8a2468.JPG

Olyan a színe, mint a tégelyben, és már egy rétegben is alapos a fedése. Harminc percet vártam, majd egy határozott mozdulattal letöröltem a karomról a terméket, ebből jól látszik, hogy nem tud száz százalékosan megszáradni, a felső réteget könnyen le lehet szedni, viszont szép egységesen megfogja a bőrt. Talán egyszer-kétszer szoktam csak után festeni, ha éppen van időm és kedvem hozzá.

9feb8d1b-7142-4a70-891b-074ad9e70b6e.JPG931bebf1-454a-4221-af9a-4ffb0e27c203.JPG

 

Végezetül pedig néhány negatívum

Kicsit olcsó hatású a csomagolása (bár megjegyzem, ez egy olcsó termék, úgyhogy ne várjunk tőle többet), és el lehet törni a kupakot, ha állandóan a táskánkban tartjuk. Talán idesorolhatom, bár ez nem a termék hibája, hogy még mindig sokszor hiánycikk a drogériák polcain, tehát, ha kifejezetten egy-egy árnyalatot keresünk, akkor fel kell rá készülnünk, hogy nem biztos, hogy az első üzletben megtaláljuk azokat.

Igazából ennél több rossz tulajdonságot nem tudok neki felróni, persze biztos sokan vannak, akik nem szeretik ezt a lip kit-et, de nekem szuperül bevált. Próbáltam emellett még a Sweety és a Neutral Beauty árnyalatot, azokról ugyanezeket tudnám elmondani.

Ára: 1.499 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyfromthesea.blog.hu/api/trackback/id/tr2313778992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása