Sellőlány

Sellőlány

Végre elérhető közelségben a Too Faced

2018. január 23. - adri.mermaid

b3f8e1bbb21f802689581a31866bba26.jpg

Csodálatos hír fogadott ma, mikor megláttam a Cult Beauty hírlevelét, mi szerint mától a Too Faced megtalálható az oldalukon. Imádom ezt a márkát, bár még sosem próbáltam, de iszonyatosan jókat hallani róla. A palettái szuper pigmentáltak, a szempillaspirálja talán az egyik legjobb ebben a magasabb közép árkategóriás piacon, a rúzsai, alapozója úgyszintén és mindehhez nagyon különleges külső társul. Szeretem, amikor a csomagolásra is fontos hangsúlyt fektetnek, ez a romantikus, kislányos dizájn pedig igen közel áll hozzám.

Úgyhogy mondhatjuk, hogy most egy kisebb álmom vált valóra, de azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül.:)

c6bhgxvvaaawew.jpg

 

A márka 1998-ban alakult Amerikában és elsősorban a párizsi szerelem ihlette. Az alapítók egy igazi lányos, de jó minőségű kozmetikai márkát szerettek volna létrehozni és azóta is töretlen a sikerük, minden országban a piacvezető sminkek között tartják számon, ahol csak kaphatóak a termékeik.

A bejegyzés trackback címe:

https://beautyfromthesea.blog.hu/api/trackback/id/tr8513598459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása