Sellőlány

ABH Pomade - tényleg megéri?

Termékteszt

2018. február 14. - adri.mermaid

5d520807-d6e7-41b8-8292-1eb00aca383c.JPG

Tovább

Trend It Up ultra matte lipstick

Amikor megjelentek ezek a rúzsok a DM polcain rögtön felkeltették a figyelmemet, hiszen matt fekete a csomagolásuk, szerintem nagyon elegánsak és szép színekben kaphatóak. Először magát a rúzst vásároltam meg és csak később a szájkontúrt, ezt mindenképp jó ötletnek tartom, hogy pontos színkóddal vannak ellátva, így tényleg tökéletes ceruzát tudunk a rúzsok mellé választani.

Tovább

Balea Ocean Girl ajándékcsomag

9f9eb8c9-c9e8-49fd-a980-a7a6c29ec725.JPG

Amikor megláttam, hogy ez a termékcsalád létezik, már akkor tudtam, hogy ez nekem kell és nem tudom megvárni, míg esetleg valaki megveszi nekem ajándékba. Rossz vagyok, tudom, de olyan szép ez a sellős csomagolás, és pont kifogytam egy-két dologból, így hazajött velem. Az Ocean Girl csomag tartalmaz egy kézápoló habot, egy parfümzselét és egy ajakápolót. A háromból kettőre tényleg szükségem volt, télen extrán sok kézkrémet használok, na de akkor lássuk is, milyen az első benyomásom és mik a tapasztalataim! Tényleg megéri beruházni rá, és szuper ajándék válhat belőle?

Tovább

Lime Crime Cupid matt rúzs

1aaccbf1-efd5-4f59-8c60-c10df3e3e460.JPGKét árnyalatot rendeltem egyszerre a Lime Crimetól, ezt a világos, nude színt és egy sötét lilát, de mivel nem egyforma a kettő, így külön-külön írnék róluk beszámolókat. A Cupid számomra egy mindennapos árnyalat, kicsit más élőben a színe magamon, mint ahogy azt vártam, picit barackos, de szerencsére azért nem sárgás a bőrömhöz. Most már írhatom, hogy ez lett a második kedvenc rúzsom a hétköznapokra.

Textúra: Első használatnál nagyon zavart, hogy mennyire híg az állaga, így nehezebb vele szépen dolgozni, könnyen elkenődik, elfolyik. Pár próbálkozás után, ha kevés terméket veszek fel az applikátorral, akkor ez már nem olyan vészes, mert habár gyorsan szárad, arra pont van időnk, hogy a színt elegyengessünk az ajkunkon. Ami viszont tényleg negatívum, hogy eléggé szárít ez a formula. Ha hidratálom az ajkaim, akkor később kezd el repedezni a rúzs, de így is előfordul, hogy a nap végére csúnya lesz, nyilván ez attól is függ, hogy mennyi vizet sikerült meginnom aznap. A rúzsnak amúgy édeskés, süti illata van, amit imádok, de a viselése közben ezt nem érezni, így cseppet sem zavaró.

Pigmentáltság: Ezen a téren maximálisan meg vagyok vele elégedve, szuper pigmentáltak a Lime Crime rúzsok, elég belőle egy réteg és nagyon intenzív lesz a végeredmény, imádom.

d0d4f6f5-4590-4e1b-ad4c-74989413418f.JPG

Kontúrozás: Könnyű egyenes vonalakat húzni az applikátorral, nekem például ajakceruza sem kell hozzá, anélkül is körbe tudom vele rajzolni a számat, nagyobbra is akár.

Tartósság:  Egész nap fent marad, leginkább csak belülről kopik étkezések után. Azért nem annyira tartós, mint a Rimmel Provocalips, de azért megközelíti, és ez legalább cruelty free márka. Ami még nagy előny, hogy nem kenődik el zsebkendő vagy sál használata, viselése közben sem, szóval télre ez a rúzs nekem tökéletes.

Tovább